Företagskund

Elcentralbyte

Vi byter ut företagets gamla elcentraler och skräddarsyr nya för just erat behov.

Elrenovering

Behöver ni fräscha upp lunchrummet eller börjar lokalarna bli slitna? Vi hjälper er med en ny installation hela vägen från projektering till installation.

Utbyggnation

Börjar ni känna er trångbodda och vill bygga ut? Vi tar fram lösningar som passar era behov.

Elbesiktning

Vi mäter bland annat upp elanläggningen och kontrollerar uttag, brytare, ljuspunkter samt. fast installerad elektrisk utrustning.

Vi ger er en bedömning på anläggningen och i vilket skick den befinner sig. Vi erbjuder även kostnadsförslag på lösningar för åtgärder som kan behöva göras.

Nybyggnation

Går ni i tankar på att bygga nytt i erat företag? Har ni funderingar på vad ni behöver i eran nya fastighet när det kommer till elen? Vi hittar en lösning som passar era behov!

Fastighetsautomation

Vi hjälper er att optimera eran fastighet med t.ex: KNX, belysningsstyrning, övervakning, energisparande lösningar, säkerhet, mätdon för ström och vatten. Det går också att övervaka allt i fastigheten vart du än befinner dig.

Nätverksutbyggnad

Behöver ni ett nytt eller utökat nätverk i erat företag? Cat 5, 6 och 7 i UTP eller FTP är något av det vi kan erbjuda er.

Företagskund

Som företagare kanske du behöver hjälp med att optimera, bygga ut eller se över skicket på din fastighet? Vi hjälper dig att se på lösningar som passar ditt företag!