Privatkund

Elcentralbyte

Vi byter ut din gamla elcentral och skräddarsyr en ny som passar ditt behov.

Elbesiktning

Vi mäter bland annat upp elanläggningen och kontrollerar uttag, brytare, ljuspunkter samt. fast installerad elektrisk utrustning.

Vi ger dig därefter en bedömning på anläggningen och i vilket skick den befinner sig i. Vi erbjuder även kostnadsförslag på lösningar för åtgärder som kan behöva utföras.

Elrenovering

Ska du renovera kök, badrum, sovrum, pannrum, bygga altan, eller något annat som berör elen? Vi hjälper dig med en bra lösning!

Utbyggnation

Går du i tankar på att bygga ut? Vi hjälper dig att hitta något som passar just dina önskemål.

Nätanslutningar

Har du redan köpt en tomt för din nya bostad och ska påbörja bygget? Vi tar kontakt med nätleverantören och hjälper dig starta ditt ärande.

Nybyggnation

Går du i tankar på att bygga nytt? Har du funderingar på vad du behöver i din nya bostad/garage/ladugård när det kommer till elen? Vi hittar en lösning som passar dina behov!

Smarthus

Vill du ta din elanläggning till nästa nivå? Smarta lösningar som t.ex. gör att du kan styra belysningen i din mobil, övervaka och se allt i ditt hus vart du än befinner dig och kunna optimera din bostad/garage/ladugård.

Data/telefoni

Behöver du nätverk till din TV, dator, värmepump eller andra platser i huset? Kontakta oss, vi hjälper dig!

Privatkund

Har du planer på att renovera huset, byta kök eller bygga ut? Är du i planeringsstadiet för ett nybygge? Undrar du vilket skick din elanläggning har?


Kontakta oss, vi kan hjälpa dig med dina elfrågor!